Vi tilbyder

Baglandets vision er at være:

Det vigtigste rum for sociale aktiviteter for tidligere og nuværende anbragte i Nordjylland samt opsamling og formidling af viden om disse.

Vi kalder os Baglandet, det gør vi ud fra et ønske om at være en del af dit netværk, i kortere eller længere tid. Vi støtter dig i at du skaber dit eget bagland.

Baglandet Aalborg er et mødested, som bygger på fællesskab, gensidig respekt for hinanden og en tro på at vi alle kan gøre noget godt for os selv og hinanden.
Baglandet er et sted hvor vi anerkender dig som den person du er, og vil lytte til dig og dele erfaringer med dig om livets udfordringer. Det kan være udfordringer med familie, uddannelse og arbejde.

Det betyder meget for os, at der i Baglandet Aalborg er en tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor der er plads til forskellighed. I Baglandet kan du møde andre mennesker som har været anbragt og med lignende baggrund som din egen.

Vi kalder os Baglandet udfra et ønske om, at være en del af dit netværk i kortere eller længere tid. Vi støtter dig i, at du skaber dit eget bagland.

Ud over fælleskab tilbyder vi individuel råd og vejledning og vidensformidling til studerende og professionelle.