Støt os

Fonden Baglandet har altid brug for hjælp og støtte.

Frivillig
Har du lyst til at blive frivillig i baglandet, så ring til baglandets leder og høre mere om, hvad det vil sige.  Vi kommer til at snakke om, hvad du kan bidrage med. Baglandet ligger stor vægt på brug af frivillige, specielt fordi at mange anbragte, har været omgivet af mennesker, der har fået penge for at være der for dem. Du kan være med til at bryde den tradition.

Du kan som frivillige bidrage til, at gøre Baglandet mere mangfoldigt og yde en indsats, hvor du får det dobbelt tilbage i gode relationer.

Økonomi
Vores ønske er også at kunne fejre både jul og fødselsdage for vores baglændere, med dertil hørende fødselsdagsgaver og julegaver. Mange af vores baglændere har ingen eller et lille netværk og må kigge langt efter en julegave. Derfor kunne vi godt tænke os at have råd til en lille opmærksomhed ved sådan nogle lejligheder, for at kunne fejre dem. Hertil mangler vi altid penge, for her må vi ikke bruge vores driftstilskud.

Der er mange andre aktiviteter, vi kunne tænke os at gøre i baglandet. Derfor siger vi tak for alle gaver, både små og store. Alt hvad vi måtte få som støtte vil komme vores brugere til gode.

Kontakt leder af baglandet, hvis du ønsker at donere penge til baglandet.