Bestyrelsen i Baglandet Aalborg

Iben NørupFormand
Lektor i Socialt Arbejde med udsatte børn og unge ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde på Aalborg Universitet. Siden 2017 leder af forskningsgruppen Forskning i Socialfaglig Praksis med Udsatte Børn, Unge og Familier (CISKO). Uddannet Cand.scient.adm. og Ph.d. i social politik. Min forskning fokuserer i særlig grad dels på udsatte børn og unges psykiske trivsel og dels på udsatte familiers livsbetingelser herunder økonomisk fattigdom og betydningen af handicap i familien. Særligt interesserer jeg mig for, hvordan den kommunale praksis i arbejdet med udsatte børn og familier fungerer, og hvordan vi bedst muligt sikrer en høj faglighed i praksis og ikke mindst styrker inddragelsen af de børn, unge og familier, indsatsen skal hjælpe.

Mail: Ibenn@socsci.aau.dk

Lene Brink Christensen
Jeg er født I 1969. Jeg er Afdelingsleder og stedfortræder i Visitationen og Familieplejen i Aalborg Kommune. Jeg er uddannet Børnehavepædagog i 1994, og har gennem tiden arbejdet som både pædagog og leder i Aalborg Kommune. I mit arbejde har jeg altid været drevet af ønsket om at gøre en forskel for de børn, unge og familier, jeg møder. Jeg er uddannet Marte Meo Terapeut og har en diplomuddannelse i Ledelse.
Johnny FriisNæstformand
Uddannet socialrådgiver fra Aalborg universitet i 2002. Har i hele mit arbejdsliv været ansat i Aalborg kommune og beskæftiget mig med unge- og voksenområdet med særlig interesse for overgangen fra ung til voksen.
Michael Mansdotter
Jeg er født i 1963 og er i dag leder af Trekanten bibliotek- & kulturhus som ligger i Aalborg Øst. Jeg er oprindeligt uddannet skuespiller, og har været teaterleder/direktør for hhv. Limfjordsteatret i Nykøbing M, Jomfru Ane Teatret i Aalborg og Odense Teater. Jeg har en Master i offentlig administration (MPA) og har desuden arbejdet som konsulent inden for kommunkation m.v. Derudover har jeg altid interesseret mig for sociale problemstillinger og udfordringer. Jeg finder koblingen mellem kultur og sociale forhold virkelig interessant og synes egentlig at det kulturelle arbejde først giver mening, hvis det er med til at løse og udfordre forhold som har med levende mennesker at gøre.
Søren Wormslev
Født 1959 i Nørresundby. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole 1984 og siden journalist i Nordjylland (DR Nordjylland, Berlingske og NORDJYSKE), hvor jeg særligt har fulgt og dækket det politiske liv. Fra 2020 freelance.