Bestyrelsen i Baglandet Aalborg

Johnny FriisFormand
Chef for Center for Voksne i Aalborg Kommune.
Uddannet socialpædagog i 1975.
Har en bred socialfaglig erfaring gennem arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier.
Har i 24 år haft ledelsesfunktion indenfor socialområdet i Aalborg kommune.
Trine Buus- Pedersen
Cand.scient. i Informatik og har arbejdet med unge i såvel regi af ungdomsskole som uddannelsesvejledning med et særligt fokus på marginaliserede eller udsatte unge. Jeg er særligt optaget af emner som lighed i uddannelse og medborgerskab i et ungeperspektiv, herunder hvordan unge fra uddannelsesfjerne miljøer i højere grad bliver medskabere af vores fælles virkelighed og dermed også oplever en selvforvaltning af eget liv. Har de seneste år arbejdet med ledelse inden for uddannelsesrelaterede institutioner.
Winnie Kjærsdam
Uddannet socialrådgiver og cand. Scient. Soc. fra Aalborg Universitet. Har igennem en stor årrække beskæftiget mig med området – udsatte børn og unge.
Lone Smed MalleNæstformand
Uddannet socialrådgiver fra Aalborg universitet i 2002. Har i hele mit arbejdsliv været ansat i Aalborg kommune og beskæftiget mig med unge- og voksenområdet med særlig interesse for overgangen fra ung til voksen.
Michael Mansdotter
Jeg er født i 1963 og er i dag leder af Trekanten bibliotek- & kulturhus som ligger i Aalborg Øst. Jeg er oprindeligt uddannet skuespiller, og har været teaterleder/direktør for hhv. Limfjordsteatret i Nykøbing M, Jomfru Ane Teatret i Aalborg og Odense Teater. Jeg har en Master i offentlig administration (MPA) og har desuden arbejdet som konsulent inden for kommunkation m.v. Derudover har jeg altid interesseret mig for sociale problemstillinger og udfordringer. Jeg finder koblingen mellem kultur og sociale forhold virkelig interessant og synes egentlig at det kulturelle arbejde først giver mening, hvis det er med til at løse og udfordre forhold som har med levende mennesker at gøre.