Bagland Ung

Bagland ung er et Netværks og gruppetilbud for alle unge i alderen 13-17 år som bor i netværks- eller plejefamilier og er bosiddende i region Nordjylland.

I Bagland Ung mødes vi hver onsdag i tidsrummet kl. 15.30 til kl. 19.30.

I Bagland Ung laver vi sjove aktiviteter sammen, eksempelvis brætspil, pc, PlayStation, ture i byen, i biografen, på restaurantbesøg og vi bruger vores nærmiljø til ture ud af huset, hvor der som regel også ryger en is ned J.
Alt sammen med fokus på, at du får et fantastisk netværk og nye venner, som styrker dit selvværd og din selvtillid, gennem samvær og gode snakke samtidig med, at det også er super sjovt. 🙂 🙂 🙂

Som noget helt unikt er Bagland Ung lavet som et gruppetilbud, hvor der indgår livsfortælling, som giver den unge oplevelsen af sammenhæng i deres liv og øget identitetsforståelse.

Bagland Ung holder til i et stort hus på Kong Hans Gade 1 i Aalborg. Huset ligger centralt, cirka 10 minutter fra bus- og togstationen ved Kennedy Arkaden, -tæt ved fjorden, Aalborg city og Mølleparken J. Vores hus har et stort alrum med køkken, kreativitetsrum, gamer-rum, hyggekroge og filmstue – og en dejlig have lige udenfor døren.

Kom og vær med – SMS til Maria eller Peter og du bliver kontaktet hurtigst muligt. ❤

HÅBER VI SES – VI BRÆNDER FOR AT MØDE DIG.

Se også vores lille film på Baglandets hjemmeside.

KONTAKT:
Bagland ung
Kong Hans Gade 1
9000 Aalborg

Maria: Mobil 26242087 mail: maria@baglandet.org

Peter: mobil 81755090 mail: Peter@baglandet.org