Pernille Skak Lindegren
Pernille Skak LindegrenLeder
Jeg hedder Pernille og er leder af baglandet siden 1. februar 2016. Jeg har arbejdet i Baglandet siden maj 2009 og har dermed mange års erfaring med anbragte unge og voksne. Jeg er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut MPF og har også en mindfulness uddannelse. Tidligere har jeg arbejdet indenfor forebyggende arbejde og som misbrugsbehandler. Sammen med min mand bor jeg på en nedlagt landejendom. Vi har to dejlige børn, som er flyttet hjemmefra, men min hund bor dog stadig hjemme.
Dorte Hindal
Dorte Hindal
Jeg hedder Dorte Hindal og er oprindelig uddannet håndarbejdslærer.
I dag arbejder jeg som pædagog og er uddannet Familieterapeut/psykoterapeut fra Dfti.
Jeg har i en årrække arbejdet med familiebehandling, og senest med børn indenfor specialområdet, som er anbragt udenfor hjemmet.
Jeg har arbejdet i Baglandet siden 2010 og er ansat 10 timer.
Peter Klysner
Peter Klysner
Uddannet er pædagog og maler. Han har været 11 år i fritids og ungdomsklub. Peter har boet i Norge i en årrække, hvor han bla. har arbejdet på opholdssted, skole for voksne udviklingshæmmede, samt en skole for børn med indlærings- og adfærdsproblemer. Ansat 13 timer i Baglandet, og 20 timer i Mælkebøtterne.
Karina Bjørk Simonsen
Karina Bjørk Simonsen
Uddannet Pædagog, Familieterapeut/psykoterapeut MPF. Har erfaring med anbragte børn, unge og deres familier via opholdssted, støtte/kontakt pædagog og Plejemor. Karina er ansat i baglandet fra den 1 februar 2016 i 30 timer om ugen.
.
.
.
.
.
Sabrina Lynge Christensen
Sabrina Lynge ChristensenSocialrådgiver
Jeg hedder Sabrina og er uddannet socialrådgiver.
Jeg har tidligere arbejdet i Familiegruppe samt som støtte- og kontaktperson.
Jeg har været fuldtidsvikar i Baglandet i 2021/2022, og kender derfor stedet godt. Jeg er nu i Baglandet som bisidder ved behov, samt i vores kommende ungegruppe.