Om Baglandet Aalborg

Baglandet er et mødested og rådgivningstilbud for DIG, som er eller har været anbragt udenfor hjemmet.

Her kan du få støtte og her har du mulighed for at udbygge dit netværk og få kendskab til andre mennesker med lignende baggrund.

For nogle mennesker har anbringelsen konsekvenser, og det kan være svært at finde vejen videre frem. I Baglandet har du mulighed for at skabe nye relationer, færdigheder, viden.

Vi bor i et dejligt stort hus på Kong Hans Gade, den gamle “spejderborg”, som vi indvendig selv har gjort i stand. Huset rummer mange muligheder og virker hjemligt og rart at besøge. Baglænderne, som vi kalder husets brugere, har ry for at tage godt imod alle nye, så vi ser frem til dit besøg. Vi bor kun 15 min. fra busterminal og togstation.

Du behøver ingen henvisning for at komme i Baglandet, og det er et GRATIS tilbud. Baglandet er en fond, og du bliver ikke registret, vi fører ikke journaler og vores tilbud er frivilligt. Du skal blot ringe og få en aftale med enten Pernille eller Karina – se Kontakt

Baglandet er stof- og alkoholfrit og skal være et sted, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser. Du kan derfor ikke komme i Baglandet, hvis du har et aktivt misbrug eller har en destruktiv eller aggressiv social adfærd.

Se mere om hvad vi tilbyder under “Vi tilbyder

Baglandet Aalborg