Mælkebøtterne

MÆLKEBØTTERNE er et Netværks og gruppetilbud for alle børn i alderen 11-13 år som bor i netværks- eller plejefamilier og er anbragt fra Aalborg Kommune.

I MÆLKEBØTTERNE mødes vi hver anden mandag i tidsrummet kl. 16.00 til kl. 19.00.

I MÆLKEBØTTERNE laver vi sjove aktiviteter sammen, eksempelvis brætspil, pc, PlayStation, ture i byen, i biografen, på restaurantbesøg og vi bruger vores nærmiljø til ture ud af huset, hvor der som regel også ryger en is ned.
Alt sammen med fokus på, at du får et fantastisk netværk og nye venner, som styrker dit selvværd og din selvtillid, gennem samvær og gode snakke samtidig med, at det også er super sjovt.

MÆLKEBØTTERNE holder til i et stort hus på Kong Hans Gade 1 i Aalborg. Huset ligger centralt, cirka 10 minutter fra bus- og togstationen ved Kennedy Arkaden, -tæt ved fjorden, Aalborg city og Mølleparken🏠. Vores hus har et stort alrum med køkken, kreativitetsrum, gamer-rum, hyggekroge og filmstue – og en dejlig have lige udenfor døren.

Som noget helt unikt er MÆLKEBØTTERNE lavet som et gruppetilbud, hvor der indgår livsfortælling, som giver børnene oplevelsen af sammenhæng i deres liv og øget identitetsforståelse.

Kom og vær med – SMS til Maria eller Peter og du bliver kontaktet hurtigst muligt. ❤

HÅBER VI SES – VI BRÆNDER FOR AT MØDE DIG.

Se også vores lille film på Baglandets hjemmeside.

KONTAKT:
MÆLKEBØTTERNE
Kong Hans Gade 1
9000 Aalborg

Maria: Mobil 26242087 mail: maria@baglandet.org

Peter: mobil 81755090 mail: Peter@baglandet.org

Netværkstilbudet Mælkebøtterne